Martti Metsäkedon Tanssiorkesteri lavalla 22.2. klo 20:00

Kiitokset kaikille Olavi Virta muistotansseissa viime lauantaina käyneille, saimme nauttia Antti Toivolan Tulisen orkesterin soitannosta ja Timin komeaäänisestä laulusta. Onnea arpajaisissa voittaneille, Olavi Virran Laulaja -kokoelman sai omakseen Raimo Stolzt.

Ensi lauantaina maestro Metsäketo orkestereineen saapuu Tessulle, luvassa on siis maan monipuolisin tanssimusiikkikattaus todella ammattimaisesti toteutettuna. Tässä orkesterissa on yhteensä satoja vuosia tanssimusiikin ammattitaitoa, sekä runsaasti kokemusta myös teattereiden ja TV:n bändeistä. Muusikot ovat viihdyttäneet yleisöä ennen Metsiksen bändiä mm. La Stradassa, 7 Seinähullussa ym. Director musices Metsäketo luotsaa orkesteriaan ammattitaidolla, jonka ensitahdit lyötiin jo -58 puolustusvoimien soitto-oppilaskoulussa. Mitä tanssilajeja saisi olla? Foxtrot, tango, valssi, hidas valssi, humppa, jenkka, polkka, masurkka, jive, bugg, boogie woogie, samba, rumba, cha cha cha, salsa…Kaikki onnistuu! Yleisölle on siis luvassa nautittava tanssi-ilta, josta selviää läpi myös perus tanssitaidolla, kaikki orkesterin lattarithan voi tanssia myös perinteisellä vaihtoaskelluksella.

martti_metsakedon_tanssiorkesteri

Tessun lattiaa on kiitetty koko kauden ajan, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille. Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta.
Tessulle pääsee helposti niin omalla autolla ohitustieltä Kolmenkulman liittymän kautta kuin TKL:n busseillakin, lähimmälle pysäkille keskustasta liikennöivät bussit 1, 13, 18 ja 21. Pihassa on runsaasti ilmaista parkkitilaa ja lisää parkkipaikkoja on naapuritontilla (Tesomankatu 35) olevan entisen toimintakeskuksen pihassa, tonttien välissä olevan aidan portista on suora kulkuyhteys Tessun pihaan
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme .Pääsymaksu tansseihin on myös edukas, vain 14,00 €/ henkilö, vartioitu narikka 1,00 €/ henkilö.
Tanssikeskus Tessu toivottaa kaikki tanssijat tervetulleiksi parketilleen!

Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuhelin 040-5577 168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.