Janne Tulkki & Tulinen Sydän la 22.11 klo 20:00

Etkoaika löydettiin viime lauantaina huomattavasti paremmin kun lehti-ilmoituksessakin oli oikea alkamisaika, lattia oli täynnä jo ennen kahdeksaa ja väkeä riitti ”tappiin asti”. Pystyimme tarjoamaan monelle täysipainoisen tanssi-illan kun tanssiaikaa oli lähes kuusi tuntia ja koko ajan livemusiikin säestyksellä. Teuvo veti takuuvarman keikan loistavan Kiintotähti-orkesterinsa kanssa, Tammer-Hanurit täydensivät iltaa perinteisellä tanssimusiikillaan.

Ensi lauantaina palataan normaali aikatauluun kun Janne Tukki & Tulinen Sydän saapuu tahdittamaan tansseja 22.3. klo 20-01. Nokialaislähtöinen Janne on viihdyttänyt suomalaisen musiikkiviihteen huipulla yli 10 vuoden ajan, hänen lapsuudenkotinsa on lähes Tessun naapurissa Nokian puolella Sarpatissa.

Jannen uran läpimurto tapahtui vuonna 1998, jolloin hän sijoittui toiseksi Syksyn sävel -kisassa. Vuonna 1999 julkaistiin esikoislevy ’Janne Tulkki’, joka ylsi huikeisiin myyntimääriin – tällä hetkellä levyä on myyty jo yli 96 000 kappaletta! Vuonna 2001 Janne nappasi toistamiseen voiton viimeistä kertaa järjestetystä Syksyn sävel -kisasta: Kappaleena oli Yksinäinen pitkä tie. Janne jatkoi menestyksekästä uraa ja keikkamäärät hipoivat huippuja. Sympaattisen artistin keikkatahti on jatkunut edelleen tiiviinä ja yhtyeenä on nykyään Tulinen sydän.

Kunniaa ja mainetta Janne on niittänyt myös erilaisten meriittien kautta, joista mainittakoot mm. vuonna 1999 saatu Vuoden Miestulokkaan Emma-palkinto. Jannen on vahvistanut uraansa julkaisemalla useita kultaa ja platinaa myyneitä albumeita ja myös tuplaplatinan raja on rikottu! Lähes 250 000 albumia urallaan myynyt artisti muistetaan mm. suurista hiteistä Sinisen taivaan sateenkaari, Yksinäinen pitkä tie ja Tulvii Pohjanmaa ja lukuisista muista hiteistä. Vuonna 2012 teki levyllisen Tapio Rautavaaran musiikkia nimellä ”Toiset on luotuja kulkemaan”. Janne Tulkki kertoi aina ihailleensa Rautavaaraa ja hänen musiikkiaan. Heitä yhdistää myös sama äänilaji: bassobaritoni. ”Jollain kesälomareissulla lapsuudessa soi radiossa Tapsa Rautavaara. Se jäi mieleen hyvin positiivisena ja jotenkin perheen yhteiseen hetkeen kuuluvana asiana.”

Janne_tulkki3_kp2012

Tessun lattiaa on kiitetty koko kauden ajan, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille. Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta.
Tessulle pääsee helposti niin omalla autolla ohitustieltä Kolmenkulman liittymän kautta kuin TKL:n busseillakin, lähimmälle pysäkille keskustasta liikennöivät bussit 1, 13, 18 ja 21. Pihassa on runsaasti ilmaista parkkitilaa ja lisää parkkipaikkoja on naapuritontilla (Tesomankatu 35) olevan entisen toimintakeskuksen pihassa, tonttien välissä olevan aidan portista on suora kulkuyhteys Tessun pihaan
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme. Pääsymaksu tansseihin on myös edukas, vain 14,00 €/ henkilö, vartioitu narikka 1,00 €/ henkilö.
Tanssikeskus Tessu toivottaa kaikki tanssijat tervetulleiksi parketilleen!!

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.