Päättäjäiset 12.4. klo 19:00 kahdella orkesterilla, lippu vain 14,00 €

Markkolan Tomppa & Fernet kiiruhtivat Tessulle suoraan Rukalta viikon mittaiselta Lapin rundilta, pojat tarjosivat hienon tanssi-illan ja lattia oli taas kerran täynnä iloisia tanssijoita. Tompan ja bändin uusi ohjelmisto helli innokkaita tanssijoita, levybiisejä on vaihdettu vanhaan tanssimusiikkiin jotka vedetään perinteitä kunnioittaen.

Ensi lauantaina 12.4. laitetaan Tessun talvikausi pakettiin kahdella orkesterilla klo 19:00 alkaen. Kiitämme asiakkaita talvesta tarjoamalla koko illan elävää musiikkia ja tunnin lisää tanssiaikaa normaali lipun hinnalla 14,00 €. Esiintyjinä ovat In The Mood solistinaan Suvi Karjula sekä Ippe Mansikan Orkesteri.

In The Moodia saa kuulla ihan liian harvoin omalla kotikentällään Pirkanmaalla. Suvi lähti In The Moodin solistiksi viime juhannuksena kun Maija jäi äitiyslomalle, terveiset hänelle sinne vaippasulkeisiin. Orkesterin ohjelmisto on valittu huolella nostalgisista klassikkokappaleista sekä nykypäivänä harvemmin kuulluista, kenties hieman jo unhoon jääneistä helmistä. Aarrearkusta löytyy mm. Laila Kinnusen, Olavi Virran ja itse kuningas Elviksen levytyksiä. Mukaan mahtuu myös makupaloja myöhemmiltä vuosikymmeniltä, kuten Rauli ”Badding” Somerjoelta, sekä uunituoretta orkesterin omaa tuotantoa. Tyyli pysyttelee uskollisesti menneillä vuosikymmenillä. Ohjelmiston tanssittavuus on takuuvarmaa.

In The Mood

Tanssiorkesteri Ippe Mansikka soittaa sitä kunnon, vanhanajan tanssimusiikkia. Yhtyeen keulahahmon ja solistin Ippe Mansikan lisäksi orkesterin helminä loistavat kaksi naismuusikkoa, haitaristi Heli Latva-Kiskola ja kosketinsoittaja Elisa Vuorenmaa ja vielä kun mukaan lisätään toinen kosketinsoittaja Hannu Vuorenmaa ja rumpali Juha Haapanen, on paketti valmis. Ippe Mansikka kertoo yhtyeen taustasta hauskasti omin sanoin näin:

Opettelin nuijapoikana soitteleen Mikkosen Arwo -vainaan kanssa ja olin viimoisen päälle rokkimies pitkään. Välillä kyllä soittelin humppaakin erilaisissa kokoonpanoissa mutta enemmin harrastuspohjalta. Pari kolme vuotta sitten sain kunnon kipinän lähteä vielä soittelemaan ja kokosin porukan, jossa oli hyviä soittajia. Ja nättejä tyttöjäkin. Tuli suuri älyväläys ruveta soittamaan vanhaa tanssimusiikkia, tyylillä ”raapaista-metsäkukkia-juurineen”. Ja yllätys, yllätys: se alkoi heti tuolla tanssipaikoilla kiinnostamaan. Kun sitten tutustuin Elisaan, Heliin ja Hannuun, kaikki loksahti hienosti kohdalleen. Henkilökemiat alkoi heti alusta asti pelaamaan ja nyt tehdään keikkaa tällä kokoonpanolla. Mukana on siis myös vanha tuttuni Juha rummuissa. Keikkapaikoilla saatu palaute on antanut kaikille roimasti hyvää sykettä ja itseluottamusta – ja uskoa, että on jotain on tehty oikein. Kiva tehdä tätä hyvällä iloisella ilmeellä. Toivottavasti tulevaisuudessa tehdään paljon hyviä keikkoja – ainakin kaikki ollaan hyvissä säpinöissä tulevaisuutta ajatellen. Uskon, että meidän vahvuus on juuri siinä, ettei olla ihan samanlaisia kuin muut. Meillä on oma tyyli!

ippe_mansikka_kp14

Tessun lattiaa on kiitetty koko kauden ajan, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille. Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta.
Tessulle pääsee helposti niin omalla autolla ohitustieltä Kolmenkulman liittymän kautta kuin TKL:n busseillakin, lähimmälle pysäkille keskustasta liikennöivät bussit 1, 13, 18 ja 21. Pihassa on runsaasti ilmaista parkkitilaa ja lisää parkkipaikkoja on naapuritontilla (Tesomankatu 35) olevan entisen toimintakeskuksen pihassa, tonttien välissä olevan aidan portista on suora kulkuyhteys Tessun pihaan
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme. Pääsymaksu tansseihin on myös edukas, vain 14,00 €/ henkilö, vartioitu narikka 1,00 €/ henkilö.
Tanssikeskus Tessu toivottaa kaikki tanssijat tervetulleiksi parketilleen!!

 

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.