Syksyn ensimmäiset etkot 4.10., tanssiaikaa tunti lisää ja kaksi orkesteria

Syksyn ensimmäiset etkot tanssitaan Tessulla la 4.10. klo 19:00 alkaen, tanssit jatkuvat aina klo 00:30 asti. Tahdeista vastaa kaksi orkesteria; Henkka & Kulkurit sekä Pasi Kivimäki & N.Y.T. Molemmat solistit tulevat ihan naapurista Nokialta ja muutenkin orkesterit koostuvat Pirkanmaalaisista muusikoista. Esiintyjillä on vuosien kokemus tanssiyleisön viihdyttämisestä, ja Henkka on tuttu myös television Voice of Finladin viime tuotantokaudelta. Koko illaksi on luvassa monipuolista tanssimusiikkia livenä paikallisin voimin. Tessun tämän syksyn esiintyjistä on 2/3 Pirkanmaalaisia, näinä tiukkoina aikoina pitää vetää kotiinpäin ja työllistää paikallisia.

henkka_ja_kulkurit_kp13

Tanssijoilla on nyt Tessulla entistä viihtyisämpää, ilmastointia parannettiin kesän aikana ja nyt happi riittää varmasti kaikille. Lattian lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin ja keskilattialla on pitävämpi alue käden ali -tansseille.

TKL:n linjat 8 ja 21 tulevat Keskustorilta lähes Tessun portille, linja 8 lähtee keskustaan heti tanssien päätyttyä klo 00:40.

Omalla autolla Helsingin, Lahden, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma – Myllypuro suuntaan Komihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33. Pihassa runsaasti päällystettyä parkkitilaa, sähköistettyjä paikkoja asuntoautoille ja -vaunuille. Naapuritontilla Tesomankatu 35 lisää parkkitilaa, tontilta portti Tessun pihaan. Vesimyllynkadun varressa (100 m Tessulta) lisää ilmaista parkkitilaa.

Kahviostamme voi ostaa edullista evästä koko illan, tarjolla on joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme.

Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon tms katsomatta. Pyörätuolilla liikkuville Tessu on esteetön tanssipaikka.

Lisätietoa netistä; www.tampereentassit.fi tai gsm 040-5577 168.

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.