Myrskytuuli la 11.10 tanssien tahdittajana klo 20

AL 11-10-14Olipahan etkotanssien aloitus 4.10 illalla; kiitos Henkka & Kulkurit, kiitos Pasi Kivimäki & N.Y.T. ja ennen kaikkea ISO KIITOS loistava yleisö, teitte illasta todella hienon! Enää ei tarvitse miettiä osaako tanssiporukka hyödyntää tanssien lisäajan, tanssilattialla oli lähes 200 henkeä ennen perinteistä tanssien aloitusaikaa klo 20:00 ja osa tuosta yleisöstä jaksoi ihan tappiin asti. Molemmat bändit taputettiin encorelle ja molemmat orkesterit saivat yleisöltä runsaasti kiitosta, molemmat kokoonpanot nähdään Tessulla myös kevätkaudella 2015! Ilmastointi oikutteli alkuillasta, mutta korvausilmaa lisäämällä saatiin olosuhteet nopeasti korjattua ja tanssiminen helpottui ilman viilentymisen ja kuivumisen myötä.

Myrskytuuli ulvoo syksyn tullen nurkissa pudottaen ruskan värjäämät lehdet puista. Myrskytuuli orkesteri ei ulvo ensi lauantaina Tessun tansseissa, mutta tarjoaa takuuvarmat tahdit onnistuneelle tanssi-illalle jälleen kerran. Aloitusaika on perinteinen klo 20:00 ja väliaikamusiikki tarjoillaan säilykkeistä.

myrskytuuli_orkesteri_kp12

Tanssijoilla on nyt Tessulla entistä viihtyisämpää, ilmastointia parannettiin kesän aikana ja nyt happi riittää varmasti kaikille. Lattian lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin ja keskilattialla on pitävämpi alue käden ali -tansseille.

TKL:n linjat 8 ja 21 tulevat Keskustorilta lähes Tessun portille, linja 8 lähtee keskustaan heti tanssien päätyttyä klo 00:40.

Omalla autolla Helsingin, Lahden, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma – Myllypuro suuntaan Komihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33. Pihassa runsaasti päällystettyä parkkitilaa, sähköistettyjä paikkoja asuntoautoille ja -vaunuille. Naapuritontilla Tesomankatu 35 lisää parkkitilaa, tontilta portti Tessun pihaan. Vesimyllynkadun varressa (100 m Tessulta) lisää ilmaista parkkitilaa.

Kahviostamme voi ostaa edullista evästä koko illan, tarjolla on joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme.

Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon tms katsomatta. Pyörätuolilla liikkuville Tessu on esteetön tanssipaikka.

Lisätietoa netistä; www.tampereentassit.fi tai gsm 040-5577 168.

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.