Pyhäinpäivän tanssi-iltamat: klo 19-20 rumbakurssi, klo 20 Jari Grek & Kasmir

Helminauha ja Teijo Suomi Orch räjäyttivät tunnelman kattoon, kansa viihtyi koko illan monipuolisen ohjelmiston ja loistavan rytmiikan ansiosta. Syksy on alkanut mahtavasti, mutta näin tyytyväisiä asiakkaita ei  vielä aiemmin näkynyt, orkestereita kiiteltiin vuolaasti ja monet viihtyivätkin lattialla tanssine alusta klo 19 aina tappiin asti klo 00:40. Kiitokset hienolle tanssiyleisölle ja loistaville orkestereille upeasta tanssi-illasta.

Pyhäinpäivän iltamat tarjoaa perinteisen tanssi-illan alkuun klo 19:00 tunnin rumbakurssin, jossa harjoitellaan rumban perusaskelta ja -kuvioita. Tanssit alkavat klo 20:00 esiintyjänä Jari Grek & Kasmir. Jarilla on esiintyjänä vuosikymmenien kokemus ja taskussaan voitto useammasta laulukilpailusta, mm. Tangoseniori 2010. Jarin & Kasmirin ohjelmisto on erittäin monipuolinen, siitä löytyy hienoja perinteisiä tangoja ja tuoreita lattarisovituksia, jokaiselle löytyy varmasti mieluista tanssittavaa. Illan arpajaisiin orkesteri tuo pääpalkinnoksi loppuvuoden kahvit.

JariGrek

Kesällä Tessun ilmastointia parannettiin ja nyt happea riittää varmasti kaikille anssijoille.
Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.
Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 tulevat lähes Tessun portille. Linja 8 lähtee keskustorille heti tanssien päätyttyä klo 00:40.
Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33. Runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa Tessun pihassa. Naapuritontin Tesomankatu 35 (Tesoman Toimintakeskus) parkkipaikka Tessun asiakkaiden käytössä, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa.
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme
Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!
Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuhelin 040-5577 168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.