Tangon kuningas Kari Piironen lavalla 18.10 tansseissa, lipun ostaneiden kesken arvonta

Myrskytuuli sai taas tanssikansan suuntaamaan askeleensa Tessulle ja hauskaa oli varmasti kaikilla, monipuolinen kattaus perinteistä tanssimusiikkia, uudempaa iskelmää, ja lattareita hyvin soitettuna sai hymyn tanssijoiden huulille. Kiitos Myrskytuuli ja kiitos kaikille asiakkaille.

Ensi lauantaina Tessun lavatansseissa viihdyttävät yleisön palvoma, kruunattu tangon kuningas Kari Piironen sekä Caminito-orkesteri. Kari Piironen on tangon taitaja, todellinen kuningas vuosikertaa 1988.

kari_piironen2
Hän on ollut Suomen lahja Ruotsille, mutta onneksi palasi takaisin ja viihdyttää nyt tanssipaikoilla ympäri Suomen. Karilla on miehekäs, tumma ääni, joka soi syvältä, ääniskaala on upean laaja. Häneltä onnistuu kaikki, mitä hyvän tanssimusiikin esittäjältä vaaditaan.

Ensi lauantaina aloitamme arvonnat pääsylipun ostaneiden kesken, palkintoina hierontalahjakortti, vapaalippuja Tessulle, cd-levyjä ym.

Kesällä Tessun ilmastointia parannettiin ja nyt happea riittää varmasti kaikille tanssijoille.
Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.
Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 tulevat lähes Tessun portille. Linja 8 lähtee keskustorille heti tanssien päätyttyä klo 00:40.
Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33. Runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa Tessun pihassa. Naapuritontin Tesomankatu 35 (Tesoman Toimintakeskus) parkkipaikka Tessun asiakkaiden käytössä, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa.
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme
Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!
Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuhelin 040-5577 168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.