Iso Koo ja Pikku Dee sekä Tanssiork Veikko Nieminen lavalla ensi la klo 19:00

Kiitokset hienoista synttäritansseista kaikille paikalla olleille, In The Mood ja Onnenkulkurit taikoivat paikalle ennätysyleisön sekä maagisen tunnelman. Tanssikeskus Tessun etkot ovat osuneet ilmeisesti naulan kantaan, niin moni asiakkaista hyödyntää koko tanssi-illan klo 19:00-00:30. Ensi vuoden helmikuussa tanssitaan etkoja koko kuukausi, eli joka ilta tansseja tahdittaa kaksi huippuorkesteria, seuratkaa nettisivuja niin tiedätte mitä tuleman pitää ja mitä tarjouksia tuleviin tansseihin keksitään.

Tessulla tanssitaan etkoja klo 19:00 alkaen toisena lauantaina peräkkäin, tällä kertaa tahdittajina häärivät tamperelaisserkukset Iso Koo ja Pikku Dee eli Jouni Keronen ja Johanna Debreczeni & Keidas sekä Tanssiorkesteri Veikko Nieminen Sastamalasta, pirkanmaalaisten esiinmarssi Tessulla siis jatkuu.
Tangokuningas, iskelmäartisti, trubaduuri ja myös lauluntekijänä tunnettu Jouni Keronen on musiikin ammattilainen monella saralla. Tuttuja estradeja ovat niin tanssi-lavat, ravintolat, konserttisalit, kirkot kuin yksityistilaisuudet ja ohjelmistossa on monimuotoisia erikoisohjelmia. Ensimmäisen kerran Jouni nousi laajan kansan tietoisuuteen vuonna 1993, jolloin hänet sijoittui televisioidussa Tangomarkkinat-laulukilpailussa toiseksi. Viisi vuotta myöhemmin hän lauloi itsensä Tangokuninkaaksi.
Takana satoja keikkoja, menestystä kilpailuissa, useita konserttikiertueita, showproduktioita…kaikkea tätä on Johanna Debreczeni; taidokas laulaja ja musiikin moniosaaja. Johanna tunnetaan tanssittajana, jonka ohjelmisto on vakuuttanut niin keikkajärjestäjät kuin tanssijat. Vuoden 2004 Tangokuningattaren menestystä ovat siivittäneet myös laulukilpailut.
Johannan ja Jounin yhteiskeikoilla nähdään ja kuullaan molemmat kuninkaalliset samaan aikaan lavalla – tanssiklassikkojen, iskelmäsuosikkien, omien hittien lisäksi kuullaan mukaansatempaavia duettoja. Tanssi-illan aikana artisteja kuullaan siis yhdessä ja erikseen. Tämä kaksikko lupaa Keidas-orkesterin kanssa yleisölle ja tanssijärjestäjille monipuolisen ja viihdyttävän illan.

Johanna Debreczeni ja Jouni Keronen
Tanssiorkesteri Veikko Nieminen syntyi maailmaan lähes 15 vuotta sitten. Vähitellen nelimiehinen kokoonpano on laajentunut jo erikoisuudeksi kymmenen soittimen valikoimallaan. Vuonna 2007 orkesteri osallistui tanssiorkestereiden SM -kilpailuun, jossa saavutuksena oli Yleisön suosikki -titteli. Orkesteri osallistui myös Kesäillan valssi -ohjelmasta tuttuun Viihdyttäjä -kisaan vuonna 2011, jossa voittajaksi valittiin Hurma. Nykyään ohjelmisto sisältää niin tämän päivän iskelmämusiikkia kuin vanhoja tanssimusiikin helmiä sekä suomi-popin klassikkoja.
Kesällä Tessun ilmastointia parannettiin ja nyt happea riittää varmasti kaikille tanssijoille.
Joka ilta arpajaisissa palkintona hieronta lahjakortti, vapaalippuja, levyjä.
Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.
Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 tulevat lähes Tessun portille. Linja 8 lähtee keskustorille heti tanssien päätyttyä klo 00:40.
Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33. Runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa Tessun pihassa. Naapuritontin Tesomankatu 35 (Tesoman Toimintakeskus) parkkipaikka Tessun asiakkaiden käytössä, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa.
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme
Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!
Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuh 040-5577168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.