FBI Beat tahdittaa ensi lauantain tansseja klo 20 alkaen

Saija Tuupanen Ex-Miesten kera tarjoili hienon tanssi-illan lähes täydelle tanssisalille viime lauantaina, paikalla oli paljon uusia kasvoja Keski-Suomen suunnasta kuuntelemassa Saijan hienoa keikkaa. Kiitokset asiakkaille sekä Saijalle ja orkesterille ikimuistettavasta illasta.

Ensi lauantaina Tanssikeskus Tessun lavalla esiintyvät Huittisten poijjaat eli Törmälän Markuksen luotsaaman FBI Beatin. Orkesteri taitaa monipuolisen tanssimusiikin, ohjelmistossa on vanhaa hyvää suomalaista tanssimusiikkia ja orkesterin omia tanssittavia levytyksiä sekä ikivihreitä rautalankaklassikoita Markuksen ainutlaatuisina tulkintoina. Pojat ovat saaneet laajalti tunnustusta hyvistä tanssi-illoista, bändin motto on: ”Jokaiselle jotakin ja monipuolisuus on valttia. Ohjelmisto valitaan yleisön mukaan, masurkasta rock ’n rolliin.” Toivotamme bändin kanssa siis kaikki tervetulleiksi Tessulle tanssimaan.

fbi_beat_kp13

Kesällä Tessun ilmastointia parannettiin ja nyt happea riittää varmasti kaikille tanssijoille.
Joka ilta arpajaisissa palkintona hierontalahjakortti, vapaalippuja, levyjä. Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.
Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 tulevat lähes Tessun portille. Linja 8 lähtee keskustorille heti tanssien päätyttyä klo 00:40, poikkeuksena juhlapyhät
Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33. Runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa Tessun pihassa. Naapuritontin Tesomankatu 35 (Tesoman Toimintakeskus) parkkipaikka Tessun asiakkaiden käytössä, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa.
Kahviosta voi ostaa evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme.
Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!
Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuh 040-5577168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.