FBI Beat ja Aki Mäki & 10Tanssi Band sekä Kaisa Huunosen rumbaopetus la 24.10.

Esiintymisjärjestys lauantaina 24.10 Suomiviihde tansseissa:
18-19 Kaisan rumbatunti
19-20 FBI Beat
20-21 Aki Mäki & 10TB
21-22 FBI Beat…
22-23 Aki Mäki & 10TB
23:00-23:45 FBI Beat
23:45-00:30 Aki Mäki & 10TB

Suomiviihdetanssit startataan jo klo 18 Kaisa Huunosen rumbatunnilla, opetus sopii yhtä hyvin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin tanssijoille rumban perusopiksi, kertaus on oppimisen äiti!

Kaisa

FBI Beat ja Aki Mäki & 10Tanssi Band tahdittavat tansseja klo 19:00 alkaen, molemmilla orkestereilla ohjelmisto sisältää tanssimusiikkia monipuolisesti. FBI Beat on palannut ohjelmistossa juurilleen, monipuoliseen perinteiseen tanssimusiikkiin, Aki & 10Tanssi Band on sovittanut perinteisistä kappaleista osin uusia raikkaita versioita illan mausteeksi.

Aki Mäkifbi_beat_kp13

Tessu on hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereeen, Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan keskustoista tai ohitustieltä. Pihassa on runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa, tälle syksylle valmistui naapuritontin Tesomankatu 35 lisäparkkipaikka Tessun asiakkaiden käyttöön, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa.

Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.

Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 tulevat lähes Tessun portille. Linja 8 lähtee keskustorille heti tanssien päätyttyä klo 00:40.

Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33.

Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme

Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!

Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuh 040-5577168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.