Helmenkalastajat tahdittavat 7.11. tansseja klo 19-24

Tanssikeskus Tessun perinteisissä lavatansseissa yleisöä tanssittaa tanssiorkesteri Helmenkalastajat. Pohjanmaan pojat vierailevat Tessulla joka talvi kerran tai kaksi ja jokaisen käynnin jälkeen yleisö ihmettelee mistä näin loistava orkesteri on löytynyt. Ennen tansseja klo 18-19 Tessu tarjoaa tanssinopetuksen, suosittu ja mm Tullikamarin keskiviikko tansseista tuttu Riikka Kangasmäki opettaa kuviohumppaa. Nyt pääsevät aloittelijatkin humpan askeliin ja illan aikana on mahdollista kerrata oppeja elävän orkesterin tahtiin. Opetus sisältyy lipun hintaan 15,00 €.

Tarj tanssiseuroille 7.11.15

Tessu on hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereeen, Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan keskustoista tai ohitustieltä. Pihassa on runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa, tälle syksylle valmistui naapuritontin Tesomankatu 35 lisäparkkipaikka Tessun asiakkaiden käyttöön, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa. Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 liikennöivät lähes Tessun portille.  Aikataulutiedot http://aikataulut.tampere.fi

Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.

Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33.

Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme

Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!

Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuh 040-5577168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.