Seitsemän Seinähullua 50 -vuotta juhlatanssit la 19.3. klo 19-24

seinahullu_artistiSuomen ensimmäinen ja kuuluisin ”poikabändi” Pentti Oskari Kankaan Seitsemän Seinähullua veljestä aloitti keikkailun 1966 eli 50 vuotta sitten. Juhlavuoden kunniaksi yhtye tekee tänä vuonna keikkoja myös tanssilavoilla mistä yhtyeen ura lähti kiitoon tuolloin alkuvuosina. Illan ohjelmisto koostuu monipuolisesta tanssimusiikista ammattitaitoisesti esitettynä hauskoilla välirepliikeillä höystettynä. Illan ohjelmisto on takuulla tanssijalkaan sopivaa. Seinähullut ovat esikuva monelle tanssiorkesterille, ei riitä että soitta tosi hyvin, pitää olla myös hauskaa.

Seinähullujen yhden suurimman hitin Lumikki-jenkan kunniaksi ennen tansseja harjoitellaan jenkkaa klo 18-19.

Tessulle voit tulla tanssimaan vaikka et olisikaan himoharrastaja tai parkettien partaveitsi, meillä pärjää myös perinteisellä tyylillä vaihtoaskeleella
Tessu on hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen, Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan keskustoista tai ohitustieltä. Pihassa on runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa, tälle syksylle valmistui naapuritontin Tesomankatu 35 lisäparkkipaikka Tessun asiakkaiden käyttöön, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa. Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 liikennöivät lähes Tessun portille. Aikataulutiedot http://aikataulut.tampere.fi
Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.
Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33.
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme
Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!
Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuh 040-5577168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.