Talven avajaiset 7.1. klo 19:00 Tomi Markkolan synttärit ja levynjulkkarit, mukana myös Fernet sekä In The Mood sol Suvi Karjula

face-7-1-17

Talven avajaisissa juhlitaan Tompan synttäreitä sekä uutta Myyty mies -levyä. Juhlan kunniaksi alkuillasta tarjoamme kakkukahvit nopeimmille klo 18:00 alkaen, kahvitarjoilu klo 20:00 asti. Pirkanmaan osaamista tarjoaa myös illan toinen esiintyjä In The Mood & Suvi Karjula.

Tessu avaa talvikauden hienoissa tunnelmissa, tule mukaan juhlimaan ja nauttimaan hyvästä musiikista sekä tunnelmasta.

Aihe(et): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>