La 17.3. Heikki Koskelo & Taivaankaari sekä Nina Åkerman & June Band, ennen tansseja jive perusteet

Heikki Koskelonina-akerman-730x1024

Lauantaina 17.3. Tessulla tarjoillaan makeaa niin mies- kuin naisartistienkin ihailijoille kun komea(ääninenkin) Heikki Koskelo & Taivaankaari sekä kaunis(ääninenkin) Nina Åkerman & June Band tanssittavat klo 19-24. Molempien artistien karismaattinen esiintyminen sekä monipuolinen ohjelmisto takaavat nautinnollisen tanssi-illan kaikkien aistien kautta.

Ennen tansseja harjoitellaan yleisön pyynnöstä jiven perusteita.

Tessulla ei tarvitse olla parkettien partaveitsi tai tanssin himoharrastaja, meille voit tulla tanssimaan myös ihan perinteisesti,
Tessu on hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen, Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan keskustoista tai ohitustieltä. Pihassa on runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa, tälle syksylle valmistui naapuritontin Tesomankatu 35 lisäparkkipaikka Tessun asiakkaiden käyttöön, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa. Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 liikennöivät lähes Tessun portille. Aikataulutiedot http://aikataulut.tampere.fi
Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.
Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33.
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme
Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.