Tangon Kuningas Kari Piironen 30.11

Olipahan synttärikekkerit viime lauantaina, Suvi & In The Mood veti mahtavan keikan, miehiä ja naisia oli riveissä lähes tasaparit, lattia täynnä koko illan ja kaikki poistuivat hymyissä suin. Orkesteria kehuttiin vuolaasti, samoin tunnelmaa, eikä syyttä. Kiitokset kaikille synttärijuhlissa mukana olleille ja onnittelut kaikille arpajaisissa voittaneille.

Ensi launtaina 30.11. Tessun lavatansseissa viihdyttävät yleisön palvoma, kruunattu tangokuniningas Kari Piironen sekä Caminito-orkesteri. Kari Piironen on tangon taitaja, todellinen kuningas vuosikertaa 1988.

kari_piironen2
Hän on ollut Suomen lahja Ruotsille, mutta onneksi palasi takaisin ja viihdyttää nyt tanssipaikoilla ympäri Suomen. Karilla on miehekäs, tumma ääni, joka soi syvältä, ääniskaala on upean laaja. Häneltä onnistuu kaikki, mitä hyvän tanssimusiikin esittäjältä vaaditaan.
Tessun lattiaa on kiitetty koko syksyn ajan, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.
Tessulle pääsee helposti niin omalla autolla ohitustieltä Kolmenkulman liittymän kautta kuin TKL:n busseillakin, lähimmälle pysäkille keskustasta liikennöivät bussit 1, 13, 18 ja 21.
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme
Pääsymaksu tansseihin on vain 14,00 €/ henkilö, vartioitu narikka 1,00 €/ henkilö.
Tanssikeskus Tessu toivottaa kaikki tanssijat tervetulleiksi parketilleen!

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.