Helminauha ja Teijo Suomi Orch lavalla 29.3 klo 19:00 alk

Janne Tulkki orkestereineen tarjosi meille hienon tanssi-illan viime lauantaina, ohjelmistossa oli sekä perinteistä tanssimusiikkia että Jannen levytuotantoa. Kiitokset runsaalle tanssiyleisölle ja Jannelle orkestereineen hienosta tanssi-illasta!

Ensi lauantaina 29.3. Tessulla jatkuvat suositut etkotanssit nuorekkaammissa merkeissä, kun klo 19:00 alkaen lavalla ovat suositut tanssiorkesterit Helminauha sekä Teijo Suomi Orch.
Helminauha on jo tuttu esiintyjä Tessulla, TSO:lla kyseessä on ensimmäinen keikka Tessun stagella.
Helminauha on liikkeellä oikean orkesterin askelmerkeillä ja hyvällä viihdyttäjän asenteella. kipaleita. Helminauha on orkesteri, joka laajalla ohjelmistollaan on voittanut tanssikansan sydämet ja keikkakalenteri kertoo omaa kieltään yhtyeen suosiosta.
Solisti Markus Kokkonen tunnetaan monista laulukilpailuista, mm. Suomi Iskelmän SM -voittajana. Orkesterin riveissä soittaa myös Kultaisen harmonikan finaalista tuttu Kalle Kämäräinen.
– Viimeisen puolentoista vuoden aikana on eteenpäin on menty aika lujaa ja tanssilavat ovat tulleet tutuiksi. Tälle singlelle olemme edelliseen singlejulkaisuun nähden hakeneet vähän erilaista, uutta soundimaailmaa. Toivottavasti kansa tykkää!
Yhtye sai ansaittua kiitosta, kun se valittiin musiikkitoimittajien valinnalla Vuoden 2013 Tanssittajatulokkaaksi.

helminauha_14kp

Teijo ja Timo Suomen perustama TSO tuo svengaavat rytmit tanssilavoille. Orkesteri kerää kiitosta vahvasta rytmiikasta, tyylinmukaisesta soitosta sekä positiivisesta esiintymisestä.
TSO:n laadukas ohjelmisto lattareista jenkkitansseihin takaa vaativallekin tanssijalle monipuolisen illan. Yhtälailla tärkeässä osassa on perinteinen tanssimusiikki. Myös bändin visuaalinen ilme on rakennettu huolella. TSO:n ideologiaan kuuluukin tuottaa laadukkaan musiikin lisäksi tyylikäs ja näyttävä kokonaisuus.
Teijo Suomi on koulutukseltaan lyömäsoitinopettaja. Vuosien työskentely rytmien parissa kuuluu vahvasti bändin soundissa.
Teijo Suomi Orch: Groove is everything!

Teijo Suomi Orch

Tessun lattiaa on kiitetty koko kauden ajan, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille. Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta.
Tessulle pääsee helposti niin omalla autolla ohitustieltä Kolmenkulman liittymän kautta kuin TKL:n busseillakin, lähimmälle pysäkille keskustasta liikennöivät bussit 1, 13, 18 ja 21. Pihassa on runsaasti ilmaista parkkitilaa ja lisää parkkipaikkoja on naapuritontilla (Tesomankatu 35) olevan entisen toimintakeskuksen pihassa, tonttien välissä olevan aidan portista on suora kulkuyhteys Tessun pihaan
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme. Pääsymaksu tansseihin on myös edukas, vain 15,00 €/ henkilö, vartioitu narikka 1,00 €/ henkilö.
Tanssikeskus Tessu toivottaa kaikki tanssijat tervetulleiksi parketilleen!!

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.