Tessun väki kiittää talvikaudesta

Tanssikeskus TESSUN väki kiittää ja kumartaa kaikkia asiakkaita ja orkestereita hienoista tansseista 2013-2014!! Päättäjäisissä oli lähes ennätysyleisö ja tunnelma toisaalta iloinen ja riehakas, toisaalta haikea kun kesätauko alkaa.

Suvi Karjula & In The Mood Juhlakokoonpano eli loistavalla kosketinsoittajalla Juha Maunulla vahvistettuna tarjoilivat enemmän kuin taattua In The Moodia. Ippe Mansikan orkesterin setit toivat sopivan vaihtelun perinteisellä tanssimusiikilla. Molempien bändien faneja oli paikalla satojen kilometrien päästä, eikä varmasti kukaan kokenut tulleensa paikalle turhaan, teitte illasta yhden Tessun parhaista!

Pääsiäisen jälkeen torstaina Tessulla alkaa lavatanssikurssi, jossa opetellaan niin perustansseja (hidas valssi, tango, häävalssi jne) kuin lattareita/ kädenali tanssejakin (cha cha, jove, fusku, bugg jne). Hinta vain 40,00 €/ henkilö 10 kerran kurssi.
Lauantaina 26.4. Tessulla on tarjolla erilaista tanssia kun kilpatanssijat valtaavat parketin.

Ensi syksyn avajaisissa 27.9. esiintyy Teuvo Oinas & Kiintotähti, silloin jaamme kaikille lipun ostaneilla vapaalipun seuraaviin tansseihin 4.10., esiintyjänä Henka & Kulkurit sekä Pasi Kivimäki & N.Y.T.
Hyvää kevättä ja kesän odotusta!
jk Heinäkuussa sunnuntaisin tanssitaan Rämsöössä!!

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.