Itsenäisyyspäivän tanssit Pekkaniskan Poikien tahdissa klo 20:00

Olipahan hienot tanssit jälleen kerran vaikka kaikki ainekset täydelliseen epäonnistumiseen ennen keikkaa olikin; Keidas orkesterin basisti istui 9-tiellä jonossa yli tunnin ja illan pääesiintyjät J&J  olivat tulossa savon sydänmailta Juvalta joulukonserista tiukalla aikataululla. Loppujen lopuksi kaikki loksahteli kohdilleen ja yleisö sai nauttia kahdesta loistavasta orkesterista sekä Jounin ja Johannan jälleen kerran mahtavasta esiintymisestä. Anteeksi kaikille ettei heitä ole otettu Tessulle aiemmin, tästä lähtien pyrimme järjestämään heidätkin lavalle joka kaudella.

Itsenäisyyspäivää Tessulla juhlitetaan tanssikansan tämän päivän ykkössuosikin Pekkaniskan Poikien tahdissa. Linnan juhlat näkyvät kahvion televisiota jos joku tanssin lomassa malttaa niitä katsoa!
Pekkaniskan Pojat on vuonna 2002 perustettu tanssiorkesteri, joka on jo käsite tanssijoiden keskuudessa. Tuttujen kesken pelkkä PNP on seitsemän iloista kaveria ja musiikin täysiveristä ammattilaista, joilla on kompit kohdallaan. Yhtyeen jäsenillä on leppoisat taitelijanimet: Matti-Sakari Niskan luotsaamana, Niskan poikia kaikki tyynni.
Orkesteri palkittiin vuonna 2007 Vuoden Tanssittajatulokas -palkinnolla ja vuonna 2010 Pojat voittivat Vuoden tanssittaja -tittelin. Yhtye on käynyt useaan otteeseen myös levytystudiossa ja palkittu myös Kuukauden levyillä. Plakkarissa on jo viisi pitkäsoittoa, uusin niistä yhdessä Souvarien kanssa yhteistyössä.
Tätä Suomi tanssii -listaykkösenäkin vieraillut PNP heittää yli puolitoistasataa keikkaa vuodessa ja jatkuvasti kasvava suosio takaa takuuvarman tanssi-illan.

Kesällä Tessun ilmastointia parannettiin ja nyt happea riittää varmasti kaikille tanssijoille. Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille. Joka ilta arpajaisissa palkintona hierontalahjakortti, vapaalippuja, levyjä. Kahviosta voi ostaa evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme.

Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 tulevat lähes Tessun portille. Linja 8 lähtee Keskustorille heti tanssien päätyttyä klo 00:40.

Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33. Runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa Tessun pihassa. Naapuritontin Tesomankatu 35 (Tesoman Toimintakeskus) parkkipaikka Tessun asiakkaiden käytössä, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa.

Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!
Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuh 040-5577168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.