Tessu 2 -vuotta; lavalla In The Mood sol Suvi Karjula sekä J. Eskelinen & Onnenkulkurit

Tomppa Markkola & Fernet vetivät Tessulla takuuvarman keikan sekä lattian täyteen tanssijoita, useamman asiakkaan kommentti kotiin lähtiessä oli että olipahan syksyn hauskin tanssi-ilta. Tomppa intoutui esiintymään kolmella setillä samoin kuin Markku Aro viikkoa aiemmin, molemmat tarjosivat yleisölle vastinetta koko rahalla. Tompan ja Markun levyjä on nyt varastossa koko loppuvuoden arvontojen palkinnoiksi.

Ensi lauantaina tulee kuluneeksi kaksi vuotta siitä kun Tessulla tanssittiin ensimmäistä kertaa, yleisö on löytänyt paikan hyvin ja saamme joka ilta uusia kävijöitä tutustumaan Pirkanmaan parhaaseen parkettiin. Synttäreitä juhlitaan maltillisesti, mutta orkestereita on juhlan kunniaksi taas kaksi ja tanssit aloitetaan klo 19:00. Iltaa tahdittaa yksi asiakaskuntamme paikallissuosikeista In The Mood, solistinaan Suvi Karjula. Toisena orkesterina ensivierailun Tessulle tekee J Eskelinen & Onnen Kulkurit.

In The Moodia saa kuulla ihan liian harvoin omalla kotikentällään Pirkanmaalla. Suvi lähti In The Moodin solistiksi viime juhannuksena kun Maija jäi äitiyslomalle, terveiset hänelle sinne vaippasulkeisiin. Orkesterin ohjelmisto on valittu huolella nostalgisista klassikkokappaleista sekä nykypäivänä harvemmin kuulluista, kenties hieman jo unhoon jääneistä helmistä. Aarrearkusta löytyy mm. Laila Kinnusen, Olavi Virran ja itse kuningas Elviksen levytyksiä. Mukaan mahtuu myös makupaloja myöhemmiltä vuosikymmeniltä, kuten Rauli ”Badding” Somerjoelta, sekä uunituoretta orkesterin omaa tuotantoa. Tyyli pysyttelee uskollisesti menneillä vuosikymmenillä. Ohjelmiston tanssittavuus on takuuvarmaa.

In The Mood

J. Eskelinen & Onnenkulkurit on monipuolinen tanssiyhtye, jolta taittuu vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla tanssilavakeikat. Monipuolinen ohjelmisto ja eri tyylilajit takaavat että homma toimii. J. Eskelisen lisäksi Onnenkulkuri yhtyeessä on Harri Nuutinen,hanuri,koskettimet,saxofoni ja laulu,Terho Ruotsalainen, rummut ja
Olli Rajulin basso.

J eskelinen

Kesällä Tessun ilmastointia parannettiin ja nyt happea riittää varmasti kaikille tanssijoille.
Joka ilta arpajaisissa palkintona hieronta lahjakortti, vapaalippuja, levyjä.
Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.
Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 tulevat lähes Tessun portille. Linja 8 lähtee keskustorille heti tanssien päätyttyä klo 00:40.
Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33. Runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa Tessun pihassa. Naapuritontin Tesomankatu 35 (Tesoman Toimintakeskus) parkkipaikka Tessun asiakkaiden käytössä, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa.
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme
Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!
Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuh 040-5577168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.