Rauhallista Joulua! Välipäivätanssit 27.12. Pispalan Sällin tahdissa

Syyskauden päättäjäisissä oli jälleen kerran hieno tunnelma, Onnentähti on miellyttävä uusi tuttavuus jolla on monipuolinen ja kiinnostava ohjelmisto. Kiitokset kaikille asiakkaille ja talkoolaisille hienosta syyskaudesta, tapaninpäivänä ehditään varmasti itsekin tanssimaan joten tavataan parketilla!

Välipäivätanssit pidetään la 27.12 klo 19-24 Pispalan Sällin & Sinirytmin tahdissa, tätä voi varmaan sanoa perinteeksi koska niin tehtiin viime vuonnakin.  Pispalan Sälli eli Ilkka Kuusniemi orkesterinsa Sinirytmin kanssa tarjoilee perinteistä tanssimusiikkia aikuiseen makuun. Tanssit alkavat jo klo 19:00 ja päättyvät ennen puoltayötä klo 23:30. Sälliltä julkaistiin viime vuoden lopulla elämäkerta jossa kuvaillaan pispalalaisen sällin elämästä 50-luvulta näihin päiviin asti. Välipäivätansseissa lipun hinta on vain 12,50 €, sis narikan.

Pispalan sälli

Kesällä Tessun ilmastointia parannettiin ja nyt happea riittää varmasti kaikille tanssijoille.
Joka ilta arpajaisissa palkintona hierontalahjakortti, vapaalippuja, levyjä. Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.

Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 tulevat lähes Tessun portille. Linja 8 lähtee keskustorille heti tanssien päätyttyä klo 00:40, poikkeuksena juhlapyhät

Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33. Runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa Tessun pihassa. Naapuritontin Tesomankatu 35 (Tesoman Toimintakeskus) parkkipaikka Tessun asiakkaiden käytössä, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa.

Kahviosta voi ostaa evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme.

Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!
Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuh 040-5577168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.