Helmenkalastajat ja Lumilinna tahdittavat etkoja 10.1.

Tulipunaruusut loivat taatun tunnelman talvikauden avajaistansseissa. Orkesterin faneja oli paikalla eri puolilta Suomea ja kaikilla oli taatusti hauskaa. Tanssien päätyttyä kaikilla oli valkoinen auto, mutta hetki lumiharjan kanssa niin alkuperäinenkin väri lötyi.

Ensi lauantaina Tessulle pääsee taas ajoissa tanssimaan, kemut alkavat klo 19:00 ja lavalla kaksi orkesteria; Helmenkalastajat ja Lumilinna. Tunti lisää tanssiaikaa normilipun hinnalla!
Helmenkalastajat tulevat tahdittamaan tansseja rempseällä pohjalaisotteella. Helmenkalastajat voitti Viihdyttäjä 2008 -tanssiorkesterikilpailun, josta aukeni suurimpien keikkapaikkojen estradit. Helmenkalastajat ovat ymmärtäneet tanssimusiikin perimmäisen olemuksen ja sen, että soittaminen on aina mukavaa ja se saa näkyä myös esiintymisessä.

helmenkalastajat
Lumilinna on uusi tuttavuus tanssiorkestereiden joukossa, Sinitaivaasta tutut kaverit löysivät kaverikseen pari muuta pitkän linjan ammattilaista ja uusi orkesteri oli kasassa. Yhtyeen uutuussingle on noussut Tätä Suomi tanssi listalla jo kolmanneksi, edellä pari aloittelijaa; Sillanpää ja Souvarit. Orkesterin ohjelmisto on suunniteltu nimenomaan tanssilavoille, illan mukaan vaihtuva ohjelmisto sisältää laajasti perinteistä ja tuoreempaa tanssimusiikkia.

Kesällä Tessun ilmastointia parannettiin ja nyt happea riittää varmasti kaikille tanssijoille.
Joka ilta arpajaisissa hyvät palkinnot esim. vapaalippuja, levyjä. Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.
Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 tulevat lähes Tessun portille. Linja 8 lähtee keskustorille heti tanssien päätyttyä klo 00:40, poikkeuksena juhlapyhät
Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33. Runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa Tessun pihassa. Naapuritontin Tesomankatu 35 (Tesoman Toimintakeskus) parkkipaikka Tessun asiakkaiden käytössä, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa.
Kahviosta voi ostaa evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme.
Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!
Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuh 040-5577168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.