Ensi lauantaina Martti Metsäkedon orkesteri sekä Henkka & Kulkurit

Kiitokset Helminauhalle sekä Pasi Kivimäelle orkestereineen hienosta ystävänpäivän illasta, runsaasta tapahtumatarjonnasta huolimatta tanssijoita oli lattian täydeltä ja kaikilla oli hymy huulilla!

Martti Metsäkedon orkesteri sekä Henkka & Kulkurit tahdittavat ensi lauantain tansseja alkaen klo 19:00. Molemmilla orkestereilla on monipuolinen ohjelmisto joten musiikista löytyy varmasti jokaisen tanssijalkaan sopivia rytmejä.

Vuoden Tanssittaja 2008 ja tanssikansan rakastama Martti Metsäkedon tanssiorkesteri on takuuvarma esiintyjä jokaiseen tanssi-iltaan tai tapahtumaan, jossa tarvitaan oikeat tanssirytmit osaavaa tunnelman luojaa. Director musices Martti Metsäketo luotsaa orkesteriaan ammattitaidolla, jonka ensitahdit lyötiin jo -58 puolustusvoimien soitto-oppilaskoulussa. Mitä tanssilajeja saisi olla? Foxtrot, tango, valssi, hidas valssi, humppa, jenkka, polkka, masurkka, jive, bugg, boogie woogie, samba, rumba, cha cha cha, salsa…Kaikki onnistuu!
– Rakkaat tanssimusiikin ystävät. Paritanssiin soveltuvien rytmien tarjonta on ollut aiemmin Suomessa todella runsasta ja kaikki iskelmämusiikki oli, toisin kuin nykyisin, monipuolista tanssittavaa musiikkia. Noin 1900-luvun taitteesta näihin päiviin seuratansseihin käytettyjä eri tyylejä löytyykin toista sataa. Suurin vaikuttaja paritanssikulttuuriin on ollut 60-luvun taitteesta alkanut rock- ja beat-musiikin buumi, jonka markkinointi ja ylivoimainen kuuluvuus radioissa ja tv:ssä on jo kolmen sukupolven ajan yksipuolistanut ja supistanut perinteisen tanssimusiikin tarjontaa. Levyjemme on tarkoitus avartaa jo osittain unohtuneiden eri tyylien rytmimaailmaa ja muistuttaa siitä, että tanssittavaa musiikkia on edelleenkin olemassa niin tanssimusiikin harrastajille kuin myös sen kuuntelijoille. Kappaleet ovat pääosin ikivihreitä ajattomia melodioita, joten toivotankin nautinnollisia hetkiä alkuperäisten ja monipuolisempien tanssirytmien parissa.
Tanssimusiikkiterveisin Martti Metsäketo Dir.mus.
Bändin liideri Martti Metsäkero muistetaan myös monista televisio- ja radio-ohjelmista ja mm. Four Cats -kokoonpanosta. Metsäketo on ollut aktiivinen myös studiomuusikkona ja ollut mukana yli 4 000 levytyksellä ja ollut mukana tekemässä Komppia ikä kaikki -oppikirjaa, joka sisältää kirjaa ja CD:n (ks. Lisätietoa-kohta). Myös bändin toisella jäsenellä Raimo Korhosella on yli 3000 studiolevytystä.
Monipuolinen ja taidokas tanssiorkesteri kantaa ammattimuusikkojen viittaa ylpeydellä ja tietää, mitä yleisö haluaa!

martti_metsakedon_tanssiorkesteri

Nokialaisen Henkka Potkosen luotsaaman Henkan & Kulkureiden keikkasettiin mahtuu lukematon määrä tunnelmaa ja legendaarisia tanssibiisejä.
Henkka & Kulkurit on tanssittanut tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2002. Tinkimätön asenne on muovannut tästä viisimiehisestä orkesterista tunnelmanluojan vailla vertaa. Bändin mottoina on Väännetäänkö rautalangasta ja Kerran meinas olla hyvä meininki, mutta ei sit ollutkaan!

henkka_ja_kulkurit_kp13

Tessun ilmastointia on parannettu ja nyt happea riittää varmasti kaikille tanssijoille.
Joka ilta arpajaisissa palkintona hieronta lahjakortti, vapaalippuja, levyjä.
Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.
Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 tulevat lähes Tessun portille. Linja 8 lähtee keskustorille heti tanssien päätyttyä klo 00:40.
Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33. Runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa Tessun pihassa. Naapuritontin Tesomankatu 35 (Tesoman Toimintakeskus) parkkipaikka Tessun asiakkaiden käytössä, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa.
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme
Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!
Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuh 040-5577168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.