Helminauha sekä Pasi Kivimäki & N.Y.T. lavalla 14.2. klo 19 alkaen

Kiitokset viime lauantain yleisölle sekä  loistaville artisteille Kari Piiroselle ja Jari Grekille orkestereineen, loitte jälleen kerran ikimuistettavan tanssi-illan yleisölle.

Helminauha sekä Pasi Kivimäki orkestereineen tahdittavat Tanssikeskus Tessun lauantaitansseja 14.2. klo 19:00 alkaen.
Helminauha on liikkeellä oikean orkesterin askelmerkeillä ja hyvällä viihdyttäjän asenteella. Helminauha on orkesteri, joka laajalla ohjelmistollaan on voittanut tanssikansan sydämet ja keikkakalenteri kertoo omaa kieltään yhtyeen suosiosta.
Solisti Markus Kokkonen tunnetaan monista laulukilpailuista, mm. Suomi Iskelmän SM -voittajana. Orkesterin riveissä soittaa myös Kultaisen harmonikan finaalista tuttu Kalle Kämäräinen.
Viimeisen puolentoista vuoden aikana on eteenpäin on menty aika lujaa ja tanssilavat ovat tulleet tutuiksi. . Toivottavasti kansa tykkää! Yhtye sai ansaittua kiitosta, kun se valittiin musiikkitoimittajien valinnalla Vuoden 2013 Tanssittajatulokkaaksi.

helminauha_14kp
Illan toisen orkesterin lahjakas solisti Pasi Kivimäki Nokialta on Tangomarkkinoiden laulukilpailun semifinalisti sekä Iskelmäprinssin tittelin haltija. Orkesterin ohjelmisto on monipuolista musiikkia ammattimaisella otteella ja tyylillä.
Tessun ilmastointia on parannettu ja nyt happea riittää varmasti kaikille tanssijoille.
Joka ilta arpajaisissa palkintona hieronta lahjakortti, vapaalippuja, levyjä.
Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.
Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 tulevat lähes Tessun portille. Linja 8 lähtee keskustorille heti tanssien päätyttyä klo 00:40.
Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33. Runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa Tessun pihassa. Naapuritontin Tesomankatu 35 (Tesoman Toimintakeskus) parkkipaikka Tessun asiakkaiden käytössä, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa.
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme
Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!
Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuh 040-5577168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.