Tangon kuningas Kari Piironen ja perintöprinssiehdokas Pasi Kivimäki lavalla 17.10.

kari_piironen2

Kruunattu tangokuningas Kari Piironen & Caminito saapuu jälleen Tessulla, toisena esiintyjänä on kruunua tavoitteleva Pasi Kivimäki & N.Y.T. Molemmista esiintyjistä on Tessun aiemmilla keikoilla tykätty ja artisteja on toivottu uudelleen paikalle. Luvassa tangon täyteinen ilta, mutta muutakin tanssimusiikkia tulee monipuolisesti. Toivottavasti saamme Karilta taas illan huipennukseksi Hopeisen kuun.

Orkestereiden soittovuorot:

Kari Piironen & Caminito klo 19:00-19:45, 20:45-21:45 ja 22:45-23:45

Pasi Kivimäki & N.Y.T. klo 19:45-20:45, 21:45-22:45 ja 23:45-00:30

Tessu on hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereeen, Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan keskustoista tai ohitustieltä. Pihassa on runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa, tälle syksylle valmistui naapuritontin Tesomankatu 35 lisäparkkipaikka Tessun asiakkaiden käyttöön, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa.

Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.

Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 tulevat lähes Tessun portille. Linja 8 lähtee keskustorille heti tanssien päätyttyä klo 00:40.

Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33.

Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme

Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!

Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuh 040-5577168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.