Taikakuu tanssittaa Tessulla la 21.11. klo 19-24, tanssiopetus klo 18-19 cha cha

taikakuu_2015kpTanssikeskus Tessulle saapuu pitkään odotettu esiintyjä kun Taikakuu saapuu tahdittamaan lauantai-illan lavatansseja. Yli 15 vuoden ajan suomalaisia tanssittanut orkesteri on kerännyt uskollisen fanijoukon tanssikansasta, heidän ansiostaan lavoille tulee enemmän myös nuoria tanssimaan. Taikakuulta ilmestyi marraskuun alussa uusi levy Virta, sen sisältöä kuulemme varmasti tälläkin keikalla. Orkesterin ohjelmistossa on vanhempaa suomalaista tanssimusiikkia, sekä uudempia iskelmiä tanssijalkaan sopivaksi sovitettuna.

Ennen tansseja Tessu tarjoaa tunnin tanssiopetuksen klo 18-19, aiheena tällä kertaa on cha cha.
Tessu on hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereeen, Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan keskustoista tai ohitustieltä. Pihassa on runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa, tälle syksylle valmistui naapuritontin Tesomankatu 35 lisäparkkipaikka Tessun asiakkaiden käyttöön, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa. Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 liikennöivät lähes Tessun portille. Aikataulutiedot http://aikataulut.tampere.fi
Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.
Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33.
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme
Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!
Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuh 040-5577168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.