In The Mood sol Suvi Karjula sekä Kasmir sol Jari Välimäki lavalla 9.1.

inthemood_2015

In The Mood solistinaan Suvi Karjula tuo lämpöä ja tunnelmaa Tessun tanssiyleisölle ulkona paukkuvan pakkasen vastapainoksi. Suvin & In The Moodin keikoilla on aina ollut iloinen meininki ja tanssijat ovat erityisen hyväntuulisia, liekö tähän syynä bändin iloinen esiintyminen vai Suvin mahtavat tulkinnat perinteisestä tanssimusiikista. Lauantain tanssi-illan täydentää toinen hieno orkesteri Kasmir solistinaan Jari Välimäki. Jari kutsuttiin tuuraamaan sairastunutta kaimaansa Grekiä ja nyt saamme kuulla miten häneltä taipuu  tanssimusiikki-ilta. Jarilla on vuosikymmenten kokemus erilaisista teatteri yms projekteista mm Nokian kesäteatterin Tapio Rautavaaran roolissa, illan ohjelmista tulee olemaan perinteistä tanssimusiikkia eli mitään konserttia ei Tessulla tiulla järjestämään.

Tessulle voit tulla tanssimaan vaikka et olisikaan himoharrastaja tai parkettien partaveitsi, meillä pärjää myös perinteisellä tyylillä vaihtoaskeleella

Tessu on hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereeen, Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan keskustoista tai ohitustieltä. Pihassa on runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa, tälle syksylle valmistui naapuritontin Tesomankatu 35 lisäparkkipaikka Tessun asiakkaiden käyttöön, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa. Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 liikennöivät lähes Tessun portille.  Aikataulutiedot http://aikataulut.tampere.fi

Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.

Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33.

Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme

Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta!

Lisätietoa netistä: www.tampereentanssit.fi infopuh 040-5577168

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.