FBI Beat sekä Henkka ja Kulkurit viihdyttävät la 3.3., Antti-VIlle opettaa fuskun perusteita klo 18

fbi-beat-2018henkkakulkurit2018

Markus Törmälän luotsaama FBI Beat sekä Henkka Kulkureineen saapuu tanssittamaan Tessun yleisöä lauantaina klo 19:00 alkaen. Monipuolista ohjelmistoa esittävät orkesterit takaavat nautinnollisen tanssi-illan kaikille.  FBI Beat on osoittanut että kun sekoitetaan sopivassa suhteessa Huittisten hulluutta ja vankkaa osaamista, saadaan sekoitus suomalaista tanssimusiikkia kansan makuun. Henkka ja Kulkurit on tuttu orkesteri pirkanmaalaisille, monipuolisella ohjelmistolla tanssittavalla bändillä on vakiintunut kuulijakunta keikkapaikoilla. Kulkureiden uusi kosketinsoittaja saa tulikasteensa Tessun stagella, hänen myötään orkesterin ohjelmistoakin on laitettu uuteen uskoon isolla kädellä.

Ennen tansseja klo 18:00 harjoitellaan kolme varttia fuskun perusteita Antti-Villen ohjauksessa. Antti-Ville opettaa jo päivällä rumba-boleroa klo 11-16, lisätietoa www.pilketta.fi.

Tessulla ei tarvitse olla parkettien partaveitsi tai tanssin himoharrastaja, meille voit tulla tanssimaan myös ihan perinteisesti,
Tessu on hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen, Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan keskustoista tai ohitustieltä. Pihassa on runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa, tälle syksylle valmistui naapuritontin Tesomankatu 35 lisäparkkipaikka Tessun asiakkaiden käyttöön, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa. Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 liikennöivät lähes Tessun portille. Aikataulutiedot http://aikataulut.tampere.fi
Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.
Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33.
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme
Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.