Kalle Jussila & Quattro sekä Köpi Koski & Projekti la 10.3. klo 19:00, cha cha opetus klo 18:00

kalle-jussilakopikoskijaprojekti_001

Tessun tansseissa esiintyy tangon taitaja Kalle Jussila orkestereineen sekä Suomen pitkäikäisin samalla kokoonpanolla keikkaileva tanssiorkesteri Köpi Koski & Projekti. Kallella on uusi (vanha) bändi Quattro, joka on tuttu tanssiyleisölle Jari Grekin taustalta Kasmir nimellä. Luvassa perinteistä tanssimusiikkia jokaiseen tanssijalkaan sopivalla poljennolla!
Ennen tansseja klo 18:00 harjoitellaan kolme varttia cha cha peruskuvioita Timpan ja Marjan ohjauksessa.

Tessulla ei tarvitse olla parkettien partaveitsi tai tanssin himoharrastaja, meille voit tulla tanssimaan myös ihan perinteisesti,
Tessu on hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen, Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan keskustoista tai ohitustieltä. Pihassa on runsaasti ilmaista asfaltoitua parkkitilaa, tälle syksylle valmistui naapuritontin Tesomankatu 35 lisäparkkipaikka Tessun asiakkaiden käyttöön, portti Tessun pihaan suoraan parkkipaikalta. Naapurikadun 100 metriä (Vesimyllynkatu) varressa lisää ilmaista parkkitilaa. Keskustorilta TKL:n bussilinjat 8 ja 21 liikennöivät lähes Tessun portille. Aikataulutiedot http://aikataulut.tampere.fi
Tessun lattiaa on kiitetty runsaasti, parketin lakkaus on hioutunut reunoilta sopivan luistavaksi perinteiseen tanssityyliin, keskellä lattiaa on pitävämpi osuus käden ali -tyylille.
Omalla autolla Helsingin, Jyväskylän, Tampereen, Nokian, Porin ja Vaasan suunnasta ohitustietä saavuttaessa Kolmenkulman liittymästä (nro 48) ulos Tesoma-Myllypuro suuntaan Kolmihaarankatu. Kahdesta kiertoliittymästä toinen ulosmeno Tesoma, jonka jälkeen Tesomankatu. Oikealla Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33.
Kahviosta voi ostaa edullista evästä koko illan, kahvin kanssa on tarjolla joka ilta uunituoretta pullaa paistopisteestämme
Kaikki tanssijat ovat tervetulleita Tessulle, ikään, sukupuoleen, tanssitaitoon, kansallisuuteen yms katsomatta

Kategoria(t): Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.